5.ua

Під час виборчої кампанії на Закарпатті готується масова скупка голосів - Москаль

    Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль звернувся до правоохоронців з інформацією про підготовку скупки голосів на виборах у Мукачівському та Берегівському районах області.

    Про це йдеться на сайті політика. Москаль повідомив, що на його електронну адресу надходять листи громадян з інформацією про те, що на Закарпатті під час майбутньої виборчої кампанії готується масова скупка голосів.

    "Виборцям роздаватимуть гроші (від 500 гривень і більше) з тим, щоб вони голосували за кандидатів від партії "Єдиний центр". Направляю вам список осіб, мешканців Мукачівського та Берегівського районів, котрі, за повідомленням авторів звернення, займатимуться підкупом виборців під час теперішньої кампанії", - зазначено в заяві.

    Крім того, Москаль пообіцяв правоохоронцям найближчим часом надати списки мешканців інших районів Закарпаття, котрі займаються підкупом виборців.

    Нагадаємо, у серпні цього року в прямому ефірі "5 каналу" Геннадій Москаль заявив, що за 13 років на Закарпатті нічого не змінилося на краще.

    Попередній матеріал
    Чільник МВФ закликала підтримати реструктуризацію зовнішнього боргу України
    Наступний матеріал
    Сьогодні розпочався набір до патрульної поліції у Полтаві (фото)
    Теги:
    Loading...