Анатолій Дністровий
Анатолій Дністровий Facebook

"ЗА ЧАЙ.СОМ": письменник, поет, перекладач та художник Анатолій Дністровий в ефірі "5 каналу"

  • Анонс
Читайте по-русски
Почаюємо про совковий трайбалізм та антинаціональний дискурс необільшовизму; про контрреволюцію, контреліту та "глибинний народ"; про силу й уміння захищатися

Нинішній чайний гість чимало писав та роздумував про "загрозу бутафорської демократії та її посттоталітарної влади". А нині про це й почаюємо з письменником, поетом, перекладачем та художником Анатолієм Дністровим. А він ще й кандидат філософських наук, і колись захистив дисертацію, присвячену розумінню історії українським радикальним націоналізмом.

Про совковий трайбалізм та антинаціональний дискурс необільшовизму; про зверхність емоцій та страхів над реальністю та ганебну безпорадність логіки перед віртуальним світом; про контрреволюцію, контреліту та "глибинний народ"; про силу й уміння захищатися. З Анатолієм Дністровим увечері, о 23:10.

Довідково. Анатолій Дністровий (справжнє ім'я Анатолій Олександрович Астаф'єв) – син поета і літературознавця, професора, доктора філологічних наук Олександра Астаф'єва. Засновник і учасник літературної групи "Друзі Еліота" (1993—1996). Член Асоціації українських письменників. Член Українського ПЕН-клубу.

Анатолій Дністровий працює на межі контркультури та міської прози з виразною соціальною та психологічною складовою. Інші складові творчості – поетичний доробок і чималий корпус есеїстики, ключовими лініями якої переважно є літературознавство і філософія творчості, політико-філософська публіцистика про ліберальну демократію та націоналізм.

 

Попередній матеріал
На українсько-польському кордоні значні черги спостерігаються вже другу добу
Наступний матеріал
Жодних конкретних дат для "нормандських зустрічей" поки що немає – Клімкін
Loading...
"ЗА ЧАЙ.СОМ": історик, громадський діяч, письменник та філософ Густав Водічка на "5 каналі"

"ЗА ЧАЙ.СОМ": історик, громадський діяч, письменник та філософ Густав Водічка на "5 каналі"

"ЗА ЧАЙ.СОМ": письменник і культуролог Олександр Михед в ефірі "5 каналу"

"ЗА ЧАЙ.СОМ": письменник і культуролог Олександр Михед в ефірі "5 каналу"

"ЗА ЧАЙ.СОМ": письменник Марк Лівін в ефірі "5 каналу"

"ЗА ЧАЙ.СОМ": письменник Марк Лівін в ефірі "5 каналу"